Regler 2019-2020

Deltagere i Restaurantdysten 2019-2020:

HVEM KAN DELTAGE: TILMELDING
Alle optagne restauranter i Den danske Spiseguide kan tilmelde sig. Der stilles derudover 2 wild cards til rådighed for ikke optagne.
DELTAGERE skal have postnr adresser på Fyn/øerne omkring.

LODTRÆKNING afgør hvem der møder hvem.
1) den først udtrukne vælger hjemme eller ude bane til den fælles performance.
2) De dystende restauranter aftaler indbyrdes samme set up for dysten i antal råvare økonomi /antal vine/økonomi).

Der konkurreres i følgende kategorier:
Snacks/appetizers, brød og smør
Sø, hav og grønt (alternativt FORRET)
Mark, have, skov, luften (alternativt HOVEDRET)
Ost /dessert

Dommerne kan give op til 5 points hver indenfor: Visualitet, Smag, Kreativitet, Betjening/service & Vin/Mad match.
Vinder går videre til næste runde.
Vindere af indledende runder, der afholdes i perioden januar-februar 2020 mødes i 4 kvartfinaler (februar/marts 2020).
Semifinaler afholdes over 2 arrangementer marts/april 2020.
FINALEN AFHOLDES PÅ NEUTRAL RESTAURANT I april/maj 2020, daton aftales senere.

Praktik omkring økonomi:
Tilmelding ledsages af indbetaling af kr 500,00 ex moms til Nordea regn r 2750 konto 0342 211 631 for administrators produktion af indledende materialer, logo, Website etc.

Hver restaurant stiller 3 gæstepladser/alt værdien pr event til fri disposition for Booksforcooks.dk for administration o a omk, til dommeromk, rejse/logi, hædersdiplomer og præmieandel.

Da ingen indledningsvis kender kommende eventpriser for de enkelte dyster, er ordlyden alternativ i stedet for kronebeløb: Værdi svarende til 3 gæstepladser pr deltagende restaurant i hele forløbet.
Dommerbordets deltagere er u.b. Det drejer sig om max 3 dommere pr dyst.

Præmier:Vinderen får kr 25.000 og den anden finalist kr 15.000,00. Tilstræbes dækket af sponsoraftaler, gerne lokale.

Der udstedes diplomer og diplom også til hele konkurrenceforløbets bedste snacks/appetizers, forret, hovedret, ost/sødt og Bedst Vin/Mad match.

Administrator vil aktivt søge at indgå sponsoraftaler.

Gæstepris for indledende matcher samt semifinaler fastsættes alene af de medvirkende restauranter, indtægt deles 50/50 mellem dem, råvarer er den enkelte restaurants omkostning.

Finalearrangementerne samme formel dog stilles her 2 x 4 pladser til fri rådighed for administrator incl. presseinvitationer

BOOKSFORCOOKS/BENT C FORLAG ApS BENT CHRISTENSEN