Resultat af dyst 6.2.2020

Bedst på Fyn 2020 – Kongebrogården vs. The Balcony

På en dejlig torsdag i februar, hvor der var forårsformelser på Vestfyn og ramsløg i skovbunden, fik dommerne og de glade gæster serveret 2 menuer hovedsageligt funderet på råvarer fra mindre fynske producenter og friske fisk og skaldyr fra Lillebælt og det fynske øhav. Det var herligt lokalt, det var velsmagende, og det var præget af en dejlig lyst til at sprælle en lille smule.

Især desserter var legesyge, og her kunne dommerne umuligt udpege en taber. Uafgjort. Forretterne var meget forskellige og delte dommerne, men de var enige om, at de to retter funderet på hav ikke måtte afgøre dysten. Uafgjort igen. Ved hovedretten var dommerne nede og skrabe i små detaljer angående tilberedningen af de forskellige elementer hvorefter

Kongebrogården tog et stik hjem med mindst mulige margin, og da Kongebrogården havde en føring qua deres tre meget velsmagende, nærmest folkelige, snacks på hummer fra Lillebælt, endte dysten 4-2 til hjemmeholdet.

Kristian Værum Gade og hans team Kongebrogården er dermed videre til semifinalerne i Bedst på Fyn 2020 på en aften hvor Peter Sten, Anders og Kasper samt resten af holdet fra The Balcony bestemt også leverede velsmagende retter.